18 Aralık 2017 Pazartesi

MİLAT

Bugün 18 Aralık’ta İstanbul saati ile 9.30’da 26 derece Yay Burcu’nda bir yeni ay yaşadık. Bu derece Samanyolu’nun etrafında döndüğü bir karadelikte yeni ay olduğunu gösteriyor. Buranın, sistemimize açılan bilgelik kapısı olduğuna inanılır. İlahi bilginin geldiği yerdir.
                      

Yeni aydan saatler sonra Ay ve ardından sırası ile Güneş, Venüs ve Merkür  Satürn ile kavuşuyor.

Yay Burcu’nun içsel gezegenleri ağırladığı ve Satürn ile Güneş’i Kış Gündönümünde Oğlak Burcu’na doğru uğurladığı bu çok çok ender görülen gökyüzü olayının bir sonraki benzeri  2164 yılına dek yaşanmayacak.
Dolayısı ile 2017’yi uğurlarken yaşadığımız bugünlerin insanlık açısından bir MİLAT kabul edilmesi gerektiğini düşünüyorum. MİLAT enerjilerini yaratan Sistem, adeta insanlık realitesini yükseltmek, bilgeliğini arttırmak için ( uzun bir süreliğine) son ve yoğun bir etki altına alıyor bizleri.

Sembollerle çalışan sistemin eşzamanlılığını kavramak ve neden MİLAT dediğimi biraz daha açmak için aşağıda yazacağım iki benzerliği de bilmeliyiz.

Yay Burcu’nda iç gezegenler toplandı, Satürn son dereceleri yaşıyor, bir yeni ay oldu ve Kış Gündönümü’nde Satürn ve Güneş cesaret, irade, sabır, odaklanma, hedefe ulaşma isteği ile dolu olan OĞLAK Burcu’na geçiyor.
 2164 ‘de de tüm iç gezegenler ( bu kez Mars’ta katılıyor bu zirveye)  Yay Burcu’nda toplanıyor. 14 Aralık 2164 de yeni ay oluşuyor. Ve aynı bugünlerde yaşadığımız sürece benzer gelişiyor olaylar.

27 derece Yay ve 3 derece Oğlak arasında iç gezegenleri( Ay, Güneş, Merkür, Venüs, Mars) ve hassas noktaları ( ASC- MC- IC- DC) bulunanlar  hak edişlerine uygun tezahürler yaşayacaklar.

İnsanların gerçekleri ile ve şeref duyguları ile yüzleştikleri dönem. İstikrarsızlık, yanlış adımlar, ideallerden ödün verme gibi konularda insanlık bir kavşakta. Dönebilmesi için yeşil yanması gerekmektedir. Yeşilin yanmasında karar sahibi olan sistem, değişim için en güçlü enerjisini yolladığını fark etmemizi istiyor adeta. İç içe yaşanan büyük döngülerin ilk işareti FARKINDALIK.

Herkesin hayatında Oğlak azminde bir sıçrama diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...