7 Kasım 2017 Salı

MEVSİMLERDEN AKREP

''Derin, sondaj, dönüşüm, değişim, yaşam, ölüm, giz, gizem, karanlık, dehliz '' anahtar kelimeleri ile birdir Akrep mevsimi.  Ölüdeniz gibidir. Diplerinde neler olduğunu kimsenin bilmediğinden hem korkar hem de merak duygusu ile ona yakın olmaktan kendini alamaz. 

İçinde ne barındırdığı ile ilgili tüm soruları boş bırakmayı tercih ederken, sınav kağıdının doğru değerlendirilip değerlendirilmediği konusundaki şüpheleri devam etmektedir. 

Ruhsal potansiyelleri çok yüksek bir burçtur. Bu potansiyelleri değerlendirir ve sürekli bir dönüşüme davet eder. Her davetini kabul etmek ise maddi ve manevi gücümüzü arttırır. Niyet ve arzularımızı fiziksel plana dönüştürebilme gücüne sahibiz. 

Karşısındakinin psikolojisini iyi tanıyan ve onun hayatının anlam arayışında en derinlere doğru fener tutan Akrep, adeta reçetelerini yazılı olarak ellerine veren bir doktor gibidir. Onunla bir partner, bir iş ortağı, bir arkadaş olmak sizin en üst versiyonunuzu sergilemenize neden olur.

Yönetici gezegeni olan Mars'ın gözüpek ve savaşçı yapısı nedeniyle tutku doludur. Tutkunun hedefinde her zaman güç bulunur; Para tutkusu, cinsellik tutkusu, araştırma tutkusu temelinde yükselen GÜÇ Apartmanı gibidir. Bu binanın temellerinin de derininde neler olduğunu bilir Akrep.
Karşıt mevsimi olan Boğa ise sabit, pratik, somut değerler üzerinde yükselir. Karşı pencereden baktığı zaman Akrep, elindeki gücü iyi değerlendirmesi gerektiğini ve böylelikle kendi değerlerine sahip çıkması gerektiğini fark etmelidir. 







5 Kasım 2017 Pazar

Kasım 2017 Enerjileri

Plüton'un dipten gelen dalgalar halindeki dönüştürücü gücü ile devraldığımız enerji ile Kasım Ayı'na girmiş bulunuyoruz. Bu ay sonbaharın son ayı. 3.haftadan itibaren kışa doğru değişen bir iklim altındayız. Soğuk ve karanlık sıklıkla evimize, içimize doğru olan yolculuğa kesecek biletleri.

Dışarda haberler tedirginlik veriyor ve ince eğirip sık dokuyan bir gökyüzü altındayız. Elenenler arasında olmamak için çaba gösterenler devam edebilir bu yazıyı okumaya.Sert bir gökyüzü sıklıkla farkındalığı düşük kişiler için uyarıcıdır. Uyarı defaten gelmiş ancak anlaşılamamış en son darbe şiddetli olmuş gibi düşünebiliriz.
         


4 Kasım Boğa Dolunayı sahip olduklarımızı sorgulatan bir enerjiye sahipti. Boğa sahip olduklarına sıkı sıkıya bağlı iken Güneş'in bulunduğu Akrep Burcu kuşku ya da dönüştürücü etki ile gereksizleri fark edip, elemine etmemize destek verdi. 

5 Kasım günü Merkür Yay Burcu'na girecek. Özgürlüğü ve gerçekliği temsil eden bir burçta akıl ve irade gezegenin bulunması kollektif bilincin adeta felce uğramasına neden olan korkularını açığa çıkarabilir. 

7 Kasım günü Venüs Akrep Burcu'na girecek. Ülkemizin Venüs Dönüşünü için başlangıç düdüğünü çaldıran bugünden sonra kadın hakları, para piyasaları gündemde olacaktır. 

13 Kasım iki iyicil gezegenin Venüs ve Jüpiter'in kavuşum yaptığı bir gün. Şans ancak farkına varanlara güler deyişini anımsayalım.

18 Kasım günü Akrep Burcu'nda yeni ay yaşayacağız. ( Bununla ilgili olarak özel bir yazı kaleme alacağım.)

19 Kasım gününden sonra Mars ile Uranüs karesi yaşayacağız. ( Etkilerini detaylı olarak yazacağım.)

Yeni ay ile beraber  Mars ile Satürn karesi yaşayacağız. Merkür ve Mars Ay Düğümleri ile uyumlu açı yapacak ve ayın sonuna doğru Venüs ile ay düğümleri kare açı yapacaklar.

Kasım ayı boyunca Satürn ve Uranüs arasındaki uyumlu açı devam edecek. Kasım ayı eskiden yeniye doğru bir köprü olabilecek potansiyeldedir. Eskinin kalıcı ve gerçekçi rüzgarını arkasına alarak yeniye doğru yelken açacaklar için güzel bir süreç.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...