26 Şubat 2017 Pazar

Burcu'nun Güneş Dönüşü

Bugün hem Güneş Tutulması hem de çok sevdiğim özel bir ruh olan Burcu'nun doğum günü. Burcu, bir Balık Burcu:)  Yaratıcı, sakin, özgün, evrensel bir ruh. Yaşamında karar alan ve bunu hayatına geçiren özellikleri ile ön plana çıkıyor.




Solar Return 'ü yukardaki haritada ;

Güneşi Balık Burcu'nun 7 derece 18.dakikasında. Tam bu noktaya gelişi 25 Şubat saat: 20.47 'ye denk geliyor. 

Bu yıl Güneşi haritanın tepe noktasına ( kariyer-iş hayatı-bu yaşamda ulaşacağı en yüksek yer) olumlu, geliştirici dediğimiz 120 lik açı yapmaktadır. Bu da 6. ev konularında ( günlük işler, hayatta kendini gösterdiği çalışma ürünleri, sağlık, zindelik, enerji ) güzel, olumlu bir gelişme yaşayacağını gösteriyor. Bu konuda geçmiş yaşamlardan gelen birikimlerini devreye sokabilir. Bir anda bilgi akışı, amatör olduğu bir konuda bir anda yetenek ve ustalık hissedişi mümkün olacaktır. 

Ruhsal bir şifacı gibi, kendisi ile konuşan, dertleşen, gözüne bakan, O'ndan tavsiye alan ya da elini tutan herkese iyi gelecek. Eğer, bugüne dek hiç eğilmediyse bile kukai, reiki, access gibi ruhsal bir eğitim almasını öneririm. Zira, bir süre sonra bunun hediyesini yaşamında deneyimleme olasılığı yüksektir. 

Burcu, bu yıl kilo kontrolüne her zamankinden daha fazla önem vermelidir. Zira Jüpiter 1.evinde. Şans oyunlarında, hobilerini yaşama geçirmede şanslı bir dönem. Burada çılgın ve sıradışı bir anne adayı :))

Beklenmedik, aniden bir evlilik olabilir. 

Bu yıl içinde en çok kişiliğini, duygularını ve iletişim dilini ( okumayı, yazmayı) geliştirmek üzere iş başında olan bir enerji kapısını çalmış Burcu'nun. Diyor ki; Ya kendi içinden yeni bir Burcu çıkaracak kendini aşacaksın ya da aşacaksın:))

Yolu, şansı açık olsun güzel Burcu'muzun.Her zaman sevgi yanında olsun.

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...