28 Ekim 2017 Cumartesi

94. Yılında Cumhuriyetimiz Kutlu Olsun



Yukarıda ülkemizin kuruluşunun 94. yıl dönümünün haritası mevcut. Geçen yıl değerlendirdiğim harita yorumu ile hatırlamak isterseniz burada mevcut.

Güneş Dönüşü ya da Solar Return haritaları, transit Güneş'in natal Güneşimiz ile kavuştuğu ana göre çıkarılan astrolojik haritalardır. Haritanın doğru yorumlanması için doğum saatinin net olarak bilinmesi önemlidir. 

Ülkemiz 29 Ekim 1923 günü 20.30'da Ankara'da kurulmuştur. Doğum haritasını bu bilgilere göre çıkarırız. Güneşimiz Akrep Burcu'nun 5 derece 18 dakikasındadır. 2017 yılında transit ve natal Güneş'in tam kavuşum yaptığı dakika Ankara için 16.09 olup, günü ise 28 Ekimdir. Bunun sebebi Dünya'nın Güneş etrafında dönüşü 365 gün 6 saat sürer. (4 yılda bir Şubat ayının 29 çekmesi nedeni de budur.) Bu yüzden gün ve saatler değişebilir.

Güneş Dönüşü haritaları çok eski zamanlardan bu yana gelecek ön görünümlerinde kullanılıyor.

Dönüş haritalarında ilk bakacağımız husus 4 tane köşe noktasıdır. ASC- DSC-MC-IC'dir. Satürn bu yılın Güneş Dönüşü haritasında MC ile kavuşum halindedir. ASC ve DSC'ye T Kare açı yapmaktadır. 

Dönüş haritasında Güneş ve Jüpiter kavuşum yapıyor. Merkür ASC Üçgen açı ve Uranüs MC - KAD ve Satürn'e üçgen açı yapmaktadır. 

Artık Türkiye;

karizma ( Bölgesel liderlik, güç konuları )
gereksinim
ihtiyaç
hedeflerde gerçekçi politika ortaya koymalıdır. 

Bu sınavı geçebiliriz. Uranüs , Satürn üçgeni eskiden yeniye geçme konusunda bir köprü.

Umuyorum ki dönüş haritası ile ilgili liderler, uzman bir astrologdan   danışmanlık alınmış olsun. Hepimiz için aydınlık yarınlar diliyorum.
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...