2 Temmuz 2017 Pazar

TEMMUZ 2017 ENERJİLERİ



Mars ve Güneş’in birbirini takip eden 5 ayrı burçta bir arada olmalarının  bu yılın yarısına damgasını vuracağına dair açıklamalarımı video ve yazılarımda belirtmiştim.

Haziran ayının enerjilerini buradan   okuyarak hatırlamanız mümkün.


Temmuz ayına baktığımız zaman;

Dünya ekonomisinin lokomotifi ABD’nin ekonomik dalgalanmaları tüm sistemi etkileyeceği için bu güvenlik kaybının finans piyasalarına da yansıyaması söz konusu olabilir. Borsa, hisse senedi düşüşlerini altın piyasasındaki yükseliş takip edebilir.

Ayın ilk haftasında bu birlikteliği destekleyici bir enerji ile daha sakin ve akışta geçirmemiz mümkün.
Özellikle 9 Temmuz’da yaşanacak olan dolunay ile  restleşmenin ve karşı karşıya gelmenin gerginliğine dikkat etmeliyiz. Bu durumu motivasyon yükseltme için fırsata çevirebilir, eksikliği nerede arayacağımızın farkındalığını yaşayabiliriz.
16 Temmuz’da özellikle içsel ve dışsal çatışmalara karşı uyanık olmalıyız. İlerlemeye doğru giden yolda nasıl faydalanacağımıza göz atmalıyız.

19 Temmuz’da enerjiler biraz daha rahatlamış olabilir ve toprakla suyun dansında heves ve coşkunun artmasına neden olabilir.

Ayın 20'sinden itibaren kapanan ay durumunda güvenlik konularına dikkat etmeliyiz. 23 Temmuz’da yeni ay yaşayacağız ve Ağustos ayında hasat edeceğimiz niyetlerimizin tohumlarını burada atabiliriz. 

Her birimiz güvenlik duygusuna sımsıkı sarılabilir, bu duygu yoksunluğundan dolayı öfkenin ateşinde demlenebilir haldeyken yüzeysel olan her bakış açısını bu demde dönüştürebiliriz.

Gerek bireysel gerek toplumsal olarak gizli saklı her şey ortaya saçılacaktır. Ancak genel kanı olarak açığa çıkacaklara karşı eskiye sıkı sıkıya tutunma eğilimi olabilir.  Burada direnmeden, yeniyi kabul etmek önemlidir. Her birimizin sınav sorusu kabulümüzün genişlemesi ile ilgilidir. Ruhumuzun ayak basılmayan en derin yerindeki korkularımız neler? Bunlarla yüzleşmeye hazır mıyız? Sezgilerimiz, ilhamlarımız bilinmeyen pınarlardan beslendikçe çağlayanlara dönüşebilir. Bu kaynakların berraklığında çekinmeden yüzebilir miyiz?

Bu soruların cevabı enerjilerle karşı karşıya kalarak savaş bayraklarını çekmenin restleşmesinde mi yoksa su gibi beraber akmanın dinginliğinde mi bu süreci atlatacağımızı gösterecektir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...