16 Ekim 2016 Pazar

16 EKİM DOLUNAYI

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir

16 Ekim Dolunayını bir kaç sat önce yaşadık, öncesi ve sonrası ile beraber ele aldığımızda, her birimizi eskiden sokak aralarında döve döve halı temizleyen teyze enerjisi ile silkeliyor.

Kişisel saygımızı tazelemek için nasıl yoğun çalıştığına hepimiz şahitlik ediyoruz. Şaka gibi olaylar zinciri halka halka boynumuza geçe dursun. Aynamıza baktığımızda göreceğimizin farkındalığını yaşama hedefindeyiz. 

                        
                          

Uranüs ile kolkola Eris'in yanında bir çay içme molasında iken Ay, Güneş tam karşılarına gelmiş Merkür 19 Ekim'de tam kavuşum yapacak Plüto ve Mars ile kare açıda, aynı şekilde ikisi bir arada demir leblebiye dönen bu iki sarsıcı ağır abi, Uranüs ile de kare açı yaparak bir gerilim filminin en can alıcı sahnesine fon oluşturuyor. 

Bir çok yorum yayınlandı büyük bir çoğunluğu bu konuda, arşivdeki tozlu dosyaları indirmeyi salık vermesine rağmen ben bu dosyaları tozuyla ateşe verme taraftarıyım. Geriye ' sıcak külleri kalsın', raflar boşalsın. Toz alacak vakit bırakmayan Uranüs ve Eris var burda. 

İlişkilerimiz konusunda hızlı, sıradışı ve denemediğimiz bir yola girmeye niyetli olabiliriz. Ne de olsa, devrim içimizde başlıyor. Ve her devrim ' vaktiyle bir ihtimaldi ve çok güzeldi'...Şimdi önce kendimizde yapalım diye devrimi gökyüzü çatladı çatlayacak. Çok güzel ihtimalin vakti ŞİMDİ...

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...