30 Ekim 2016 Pazar

30 EKİM YENİ AYI


AKREBİN GÖZLERİ


Bugün akşam saatlerinde gökyüzünde ayda bir kez kavuşan Güneş ve Ay'ın birlikteliğini kutlayan mekanın ev sahibi akrep.

Akrep Burcu deyince akla gelen temaları anımsarsak; en derinlerdeki bilgelik, en derinlerdeki dönüşüm, Su grubunun sabiti Akrep Burcu, derinlerdeki o en derinlerdeki kör noktaları açığa çıkarmak için fırsat sunuyor. Tespit ilk adım ise ikinci adımın yolunu da Akrep aydınlatıyor. Okült konularda çalışan bir uzmandan yardım alarak kişisel haritanın yönlendirmesi ile kör noktaları yumuşatarak hayatın içine katmak yeni ayın kişisel olarak en çok desteklediği konu.

Gerek yükselen gerekse de ay ve güneşin kavuşum yaptığı sabit yıldızlar ise akciğerlere dikkat çekiyor. Terör saldırıları ve kadınlara yönelik şiddetin de gündemde kalacağını öngörmek mümkün. Yine içe dönme, ruhsallık konularında destekleyici etkiler Akrep temasında biraz daha konsantre hale geliyor.

Haritada kavuşum yapan Satürn ve Venüs sabit yıldız vaatlerinin altını çiziyor. Ayrıca harcamalara karşı da bütçe düzenlemenin önemini vurguluyor.

Su elementinin yüksek olması, hem fiziksel, hem ruhsal arınma için olgunlaşmış koşullardır. Hatta kişisel arınmanın yanısıra az ve doğal deterjanlarla çamaşırlar kısa sürede temizlenebilir. Bugün, bitkileri sulamak Akrep Burcu'nun yapraklarda tuttuğu şifayı arttırır. Toplamak gerekiyorsa kurutmak ya da hemen tüketmek şifasını güçlendirir.

Ülkemizin çocuk, hobi, borsa,  kültürel ve sanatsal faaliyetler, ünlüler evine denk gelecek olan yeni ay aynı zamanda bu konuları mercek altına alacak. Duyacağımız haberlerin fonunda yoğun  bir şekilde bu temalar yer alacak gibi görünmekte. Diplomatik girişimler ile birlikte ordunun bir süredir olduğu gibi gündemde olacağını haritaya bakmadan da söyleyebiliriz zaten.
https://www.youtube.com/watch?v=ZkIk8af-ukM

Kaderin değişimi niyetin gücü ölçüsündedir. 
Saygılarımla
Özlem MERTLER






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

25 MART AY TUTULMASI BURÇLARA ETKİSİ

  Koç   Bu Ay Tutulması, ilişkilerinde yeni bir sayfa açma, EMPATİ duygunu geliştirerek daha derin bağlar kurma fırsatı sunabilir…   Ay Tutu...